mother restaurant indleder December med ernæringsrigtigt madprogram for studerende

“Godt Mæt” er navnet på nyt projekt skabt af mother restaurant, der går ud på at tilbyde sunde og smagfulde retter til studerende i Hovedstadsregionen for kun 25kr per person. Projektet vil i første omgang køre fra d. 2 – 19 december 2019.

mother restaurant, der åbnede som en af de allerførste restauranter i Kødbyen tilbage i 2010, og som siden er blevet umådelig populær hos både danskere og turister med en forkærlighed for økologiske surdejspizzaer og det rustikke Italienske køkken, vil med et nyt projekt tilbyde alle studerende med et gyldigt studiekort muligheden for at købe et velsmagende, varmt og sundt måltid for kun 25kr. på alle hverdage i december i tidsrummet mellem 15.00 – 16.30.

”mother bygger på et værdigrundlag om, at alle skal have ret til god, sund mad – sådan er det med både mad og vin i Italien. Det er alles ret at spise og drikke godt, og det princip kan jeg rigtig godt lide. Men det er vores (personlige) erfaring, at mange studerende har virkelig svært ved at få SU’en til at række til at kunne købe gode råvarer og dermed også få noget ægte madkultur – en teori, der understøttes af en *rapport udarbejdet af Vidensråd for Forebyggelse i 2018.

Med ”Godt mæt” håber vi, at vi kan bidrage til, at de studerende får bedre næring og bliver inspireret til at spise godt – hos mother og derhjemme – samt til også at nyde livet lidt mere indimellem læsningen. Det kan nemlig godt lade sig gøre at spise sundt og velsmagende uden det behøver at koste en formue”, fortæller Kok & Ejer af mother, David Biffani.

Hos mother arbejder vi kun med økologiske kvalitets-råvarer, der enten er importeret direkte fra Italien, eller så vidt muligt produceret lokalt i Danmark. Det er de samme leverandører, vi normalt bruger i restauranten, som også vil levere til dette projekt. Retterne vil naturligvis også være tilberedt af vores team og med samme integritet, som alle andre retter, der normalt serveres.

Til at starte med kører projektet i december måned, og går det efter plan og forventning, satser mother på at skabe samarbejder på tværs af restaurationsbranchen med henblik på at eliminere madspild og i stedet levere kvalitetsmad til sociale grupper samt at inspirere til madlavning med sunde råvarer.

”Godt mæt” vil køre alle hverdage mellem 15.00 til 16.30 fra d. 2 – 19 december 2019 hos mother i kødbyen, Høkerboderne 9-15, 1712 København V.
Til alle studerende med gyldigt studiekort vil en dagensret koste 25kr og vand vil være gratis.

For yderligere information venligst kontakt mother restaurant:
Stina Vanessa Knudsen
stina@mother.dk
2970 1729

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

Upcoming events

Sicilian wine tasting
at mother wine
Gammel Mønt 33, 1117 Kbh K
swinging brunch
Every Saturday & Sunday throughout the year, our (almost legendary) Italian-style brunch is on from 11am to 3pm.
See you there!
Book a Table
aperitivo alla milanese
The team cooks dishes and specialties they have grown up with in the respective areas of Italy that they come from in our open kitchen, including our signature sourdough pizzas. All while you can enjoy a nice glass of wine. The selection includes many vegetarian options.
When and Prices
Previous slide
Next slide

I want to Join the Mother Family